Solusi Lengkap TV Studio
Radio Studio Solusi Lengkap
Pemancar FM
Pemancar TV
Antena FM / TV

Siaran FM/TV

STASIUN RADIO UNCUCO FM LENGKAP

Kepiye Miwiti Stasiun Siaran Radio utawa Televisi?

Pandhuan lengkap kanggo miwiti stasiun siaran radio lan TV. Saka studio nganti peralatan siaran, gawe siaran sampeyan sukses.

Paket lengkap

Saran Profesional

Konsultasi Gratis

Apa Jenis Studio Radio Apa Sampeyan Nggoleki?

Macem-macem paket studio lengkap sing cocog karo penyiar kabeh jinis lan ukuran.

Paket lengkap

Saran Profesional

Konsultasi Gratis

Apa Peralatan sing Digunakake ing Studio TV?

Dhaptar Priksa Peralatan Produksi Video lan Perlengkapan Film!

Paket lengkap

Saran Profesional

Konsultasi Gratis

Sampeyan Bisa Mbukak

Radio Otomatis Workstation

Meja Studio TV / Radio sing disesuaikan

Liyane & Aksesoris

Hcf2d54169b03480993d4de0f85d9a679R.jpg_640x640Q90.jpg_.jpg
1.

Profesional Jib

Profesional Jib Camera Crane 2-axis Octagon Pan Tilt Head Kanthi Dolly lan Monitor

Hdd8fd3334eb6426e92d69e46e9dadacfn.jpg_640x640Q90.jpg_.jpg
2.

Papan Clapper

Sutradara Video Adegan Clapper Papan TV Film Film Slate Cut Prop Plank

tb_image_share_1652429821679.jpg
3.

Ing Lampu Air

Ing Air Recording Studio LED Light Sign